.
. Home.
Company Profile.
Contact.
Missie en Visie

Onze missie en visie 
Durf buiten de vastgestelde lijnen te denken. Durf te gaan voor verandering, mits deze het beoogde doel bereikt! Uiteraard kunnen we een simpele kitvoeg vervangen, maar lossen we daar het probleem ook mee op? FRENK Afdichtingen B.V. staat garant voor kwaliteit. Wij zijn bereid de confrontatie en discussie aan te gaan zodra wij uw eigendom efficiŽnt kunnen verduurzamen.

Missie
Door de permanente ontwikkeling van kennis en systemen vanuit de praktijk en theorie, wil FRENK Afdichtingen B.V. haar knowhow en expertise delen met haar relaties door het verstrekken van bouwfyische en bouwkundige detailleringen, lezingen en technische adviezen, op het vakgebied van renovatie,  herstelwerkzaamheden en brandwerendheid. Daarnaast zal FRENK Afdichtingen B.V. ernaar streven een gesprekspartner op niveau te zijn door zich naast haar eigen ontwikkeling te richten op aspecten als klantgerichtheid, serviceverlening en flexibiliteit. Op deze manier kunnen wij samen met u als ťťn eenheid kunnen functioneren, voor en tijdens het bouwproces, en de juiste toegevoegde waarde en duurzaamheid aan het gebouw kunnen meegeven.

Visie
FRENK Afdichtingen B.V.  pretendeert haar missie te verwezenlijken door de Kritische Succes Factoren (KSF) om te zetten naar meetbare Kritische Prestatie Indicatoren en deze via een permanente controle te blijven verbeteren danwel versterken. Op deze manier kunnen wij een controle uitoefenen op ons eigen succes en een permanente groeicurve laten zien, gebaseerd op zowel omzet als het blijven verbeteren van organisatie en personeel, maar ook op het gebied van kennis.


Company Profile:

Company Profile
Strategie
Missie en Visie
Doelstellingen
Normen en Waarden
Corporate Lay-out
Garantie Concepten
Partners
Contact


Stuur een e-mailbericht:
info@frenk-bv.nl


Bel:. +31 (0)10 416 03 03
Fax: +31 (0)10 438 00 45

Downloads 
Details 
Bouwfysica 
Meer weten: ...Lees hier verder, open de pagina over bouwfysica
 .Disclaimer     Privacy Statement     Sitemap     Contact     Algemene voorwaarden

Copyright Frenk ©, 2008.