.
. Home.
Company Profile.
Contact.
Corporate Lay-out 

Corporate lay-out FRENK B.V.
De lay-out van deze website is eenvoudig gehouden, zonder de bekende "toeters en bellen". FRENK Afdichtingen B.V. wil graag een overzichtelijke en duidelijke website die toegankelijk is voor iedere gebruiker. Dit geldt niet alleen voor FRENK B.V., maar ook voor FRENK KitHerstel™, FRENK Luchtdicht Bouwen™ en FRENK BrandWerend™. Wij hopen dat we hierin geslaagd zijn.

De corporate logo´s
De logo´s van FRENK Afdichtingen B.V., FRENK KitHerstel™, FRENK Luchtdicht Bouwen™ en FRENK BrandWerend™ zijn eenvoudig gehouden en uitgeschreven. Dit is gedaan voor de herkenning. Alleen de kleurstelling van de logo's is afwijkend.

FRENK KitHerstel : De oranjekleur komt overeen met een verkeerslicht. Doorrijden mag nog wel maar is niet verstandig. Dit refereert geheel naar onze zienswijze. Gebreken herstellen en niet wachten tot het te laat is.

FRENK Luchtdicht Bouwen  : De lichtgroene kleur staat voor milieuvriendelijkheid. Door de juiste systemen en afdichten toe te passen, lees lucht- en dampdichting, kunnen spouwruimtes goed functioneren. Isolatiemateriaal blijft droog en doet zijn werk. We hebben geen lucht infiltratie meer maar zorgen voor doelmatige ventilatie. Dit alles komt ten goede van onze energiekosten. Minder energieverbruik betekend minder CO2 uitstoot.

FRENK BrandWerend : De rode staat voor gevaar. STOP! Verdiep uzelf in het aspect brandwerend. Laat niet zomaar een product ergens verwerken omdat het op de verpakking staat dat het brandwerend is. Wat is de ondergrond? Hoe groot is de voeg? Wat is de opbouw? En, wat zijn uw wensen?


Company Profile:

Company Profile
Strategie
Missie en Visie
Doelstellingen
Normen en Waarden
Corporate Lay-out
Garantie Concepten
Partners
Contact


Stuur een e-mailbericht:
info@frenk-bv.nl


Bel:. +31 (0)10 416 03 03
Fax: +31 (0)10 438 00 45

Downloads 
Details 
Bouwfysica 
Meer weten: ...Lees hier verder, open de pagina over bouwfysica
 .Disclaimer     Privacy Statement     Sitemap     Contact     Algemene voorwaarden

Copyright Frenk ©, 2008.