.
. Home.
Company Profile.
Contact.
Nieuwsfeiten 

Alle nieuwe ontwikkelingen, projecten, samenwerkverbanden en andere noemenswaardige zaken die te melden zijn over FRENK Afdichtingen, FRENK KitHerstel, FRENK GevelKeur, FRENK BrandWerend, Luchtdichtbouwen.nl en butyl.nl. Selecteer met de muis het bericht dat u wilt lezen en het wordt automatisch voor u uitgevouwen.  

01-03-2008 Lancering twee nieuwe websites

FRENK Afdichtingen lanceert twee nieuwe websites, te weten www.luchtdichtbouwen.nl en www.butyl.nl. Het is de bedoeling van ons om samen met relevante partners het principe van het luchtdicht bouwen verder te promoten. De website luchtdicht bouwen zal een informatiebron zijn voor alle partijen die met het bouwproces te maken hebben. Zo kunnen de architecten en projectontwikkelaars in de ontwerpfase al de juiste producten voorschrijven. De aannemer kan er voor zorgen dat er tijdens het bouwproces alsnog de juiste keuzes voor het principe geďmplementeerd worden. De consument en de overheid kunnen zien dat luchtdicht bouwen echt uitmaakt voor de besparing op energie en de daarbij behorende kosten, de reductie van de CO2 uitstoot en het een beter leefklimaat oplevert.

02-03-2008 Update website FRENK Afdichtingen 

De eigen website van FRENK Afdichtingen B.V. is onlangs volledig geüpdate. Niet alleen zijn er nieuwe elementen toegevoegd, er is ook een volledig overzicht gepubliceerd met de producten waar FRENK Afdichtingen B.V., FRENK KitHerstel, FRENK GevelKeur, FRENK BrandWerend mee

03-03-2008 Online webshop

Om onze service compleet te maken opent FRENK Afdichtingen een webwinkel op haar website. Deze webwinkel onderstreept ook nog eens het One Stop Shop karakter dat FRENK Afdichtingen probeert uit te stralen. Naast het geven van technische advies, het aannemen van projecten, het begeleiden en trainen van zelfstandige kitapplicateurs, kunnen de afdichtingsproducten vanaf nu via de webwinkel worden ingekocht door aannemers en applicateurs.

Tekst 4

Hier komt de inhoud van tekst 4

Tekst 5

Hier komt de inhoud van tekst 5

 Company Profile:

Company Profile
Strategie
Missie en Visie
Doelstellingen
Nieuwsfeiten
Normen en Waarden
Corporate Lay-out
One Stop Shop Principe
Garantie Concepten
Partners
Contact


Stuur een e-mailbericht:
info@frenk-bv.nl


Bel:. +31 (0)10 416 03 03
Fax: +31 (0)10 438 00 45

Downloads 
Details 
Bouwfysica 
Meer weten: ...Lees hier verder, open de pagina over bouwfysica.Disclaimer     Privacy Statement     Sitemap     Contact     Algemene voorwaarden

Copyright Frenk ©, 2007.