.
. Home.
Company Profile.
Contact.
Privacy Statement 

Frenk Afdichtingen B.V. 
De onderneming FRENK Afdichtingen BV is een verzameling van een drietal business units onder de namen FRENK Kitherstel™, FRENK Luchtdicht Bouwen™ en FRENK  Brandwerend™. In zowel de Disclamer als Privacy Statement worden deze namen niet afzonderlijk omschreven en zullen derhalve automatisch als Frenk Afdichtingen B.V. genoemd worden. Vanzelfsprekend blijven de Disclamer als Privacy Statement dus ook gelden voor deze drie afzonderlijke business units.

Privacy Statement
In dit privacy statement informeren wij u hoe er op de website wordt omgegaan met persoonlijke gegevens. De privacy statement heeft geen betrekking op pagina's waarvan deze websites eventueel een link bevatten. Door het gebruik maken van deze website gaat u akkoord met het onderstaande privacy statement en tevens met het verzamelen en/of gebruiken van uw gegevens door Kitherstel zoals hieronder omschreven. Frenk Afdichtingen B.V. behoudt zich het recht voor deze verklaring te allen tijde zonder voorafgaande bekendmaking, te wijzigen.

Verzamelen van actief verstrekte informatie
Op diverse pagina's van de website kan Frenk Afdichtingen B.V. u vragen om voor een specifiek doel uw naam, e-mailadres, bedrijfsnaam, telefoonnummer of andere niet vertrouwelijke informatie te verstrekken. Uw antwoord op deze vragen gebeurt op een volledig vrijwillige basis. Deze informatie wordt door Frenk Afdichtingen B.V. verzameld met als doel het verbeteren van de website en de informatiestroom naar u, de gebruiker, toe. Verder kan de informatie tevens door Kitherstel gebruikt worden voor het versturen van persoonsgerichte mailingen.

Frenk Afdichtingen B.V. kan deze gegevens bijvoorbeeld gebruiken om u op de hoogte te houden van aanbieding van producten en diensten of u in kennis te stellen van producten en diensten welke ten goede aan u of uw bedrijf kunnen komen. Indien u wenst dat uw persoonlijk informatie niet voor dergelijk doeleinden gebruikt wordt, neemt u dan contact met ons op. Vermeld in de mail dat u bezwaar maakt tegen het gebruik van de persoonsgegevens.

Verstrekken van informatie aan derden 
Frenk Afdichtingen B.V. zal uw persoonlijke informatie nimmer uitgeven aan derden. Uw gegevens blijven binnen de organisatie.


Legal:

Disclaimer
Privacy Statement 
Sitemap
Algemene Voorwaarden


Stuur een e-mailbericht:
info@frenk-bv.nl


Bel:. +31 (0)10 416 03 03
Fax: +31 (0)10 438 00 45

Downloads 
Details 
Bouwfysica 
Meer weten: ...Lees hier verder, open de pagina over bouwfysica
 .Disclaimer     Privacy Statement     Sitemap     Contact     Algemene voorwaarden

Copyright Frenk ©, 2008.